Zilele Comunei Moldovenești și Festivalul Cepei 2019

Zilele Comunei Moldovenești și Festivalul Cepei 2019

În Comuna Moldovenești a devenit o tradiție organizarea Zilelor Comunei și Festivalul Cepei. În acest an, va avea loc cea de-a VII-a ediție, care se va desfășura în data de 30 August -1 Septembrie

Scopul acestui eveniment este ca locuitorii comunei să se întâlnească, să sărbătorească uitând de toate grijile din cursul anului. Noi credem că acest festival este o ocazie deosebită pentru atingerea acestui scop. Având în vedere că este un prilej de distracție pentru fiecare generație în parte, activitățile au o strânsă legătură cu cultura și tradițiile comunei. Deoarece avem localități partenere de peste hotare,  fiind invitați reprezentanții acestora, se menține pe această cale o strânsă legătură, primând prietenia și colaborarea anuală.

Am participat cu succes la proiectul „Europa pentru Cetățeni”, care a fost demarat pentru a susține legăturile interpersonale, relațiile de prietenie dintre locuitorii țărilor din Uniunea Europeană. Asemeni anilor precedenți, încercăm să întocmim un program care să satisfacă așteptările publicului larg.

Invităm cu drag toți locuitorii comunei!

                                                                       Mărginean Ioan, primar